Γιατί να επιλέξω «Τα Σαΐνια» για την μελέτη του παιδιού μου;

    Στα Σαΐνια γίνεται 2ωρη καθημερινή μελέτη με εξειδικευμένους καθηγητες που προετοιμάζουν τα παιδιά για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας,καλύπτουν τα γνωστικά κενά και ελέγχουν την απόδοση τους.

📌Εξειδικευμένο προσωπικό, δάσκαλοι και καθηγητές, βρίσκεται δίπλα στους μαθητές για να τους καθοδηγεί, να καλύπτουν τυχόν γνωστικά κενά, να ελέγχει την πρόοδο τους και να τα υποστηρίζει.
📌Βοηθάμε τους μαθητές στην οργάνωση και προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας μέσω χρονοδιαγραμμάτων.
📌Η μελέτη δεν περιορίζεται μόνο στην ύλη των μαθημάτων της επόμενης ημέρας. Καθημερινά γίνονται επαναλήψεις με εκπαιδευτικό υλικό από το κέντρο μας.
📌Γίνεται καθημερινή αξιολόγηση από τους εκπαιδευτικούς για την εξέλιξη και την πρόοδο του παιδιού, καθώς και ενημέρωση για όλες τις εργασίες που δουλέψαμε.
📌Δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα.
📌Η μελέτη γίνεται σε ευχάριστο περιβάλλον, όπου κάθε μαθητής έχει τον προσωπικό του χώρο με σαφή οριοθέτηση, απόλυτη ησυχία και κατάλληλο φωτισμό, ώστε να μελετούν ξεκούραστα και συγκεντρωμένα.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6955997671 & 6971571168
Kdapsainia@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-20

    Οι εγγραφές μας για τη νεα σχολική χρονιά ξεκινούν στις 26/08/19 στον χώρο μας που βρίσκεται στην οδό Κουντουριωτου 28 στο Νέο Ηρακλειο. Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κλείσουμε συνάντηση και να ενημερωθείτε για το προγραμμα μας.
    

📌Δωρεάν εγγραφή έως 30/8
📌Ειδικές τιμές για το ετήσιο προγραμμα
📌20% έκπτωση στα αδέρφια
📌Για την μεταφορά από το σχολειο στον χώρο μας από εμάς ενημερώστε έως 6 Σεπτεμβρίου


Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6955997671 & 6971571168
kdapsainia@gmail.com